Україна

В чернігівських поліцейських кинули бойову гранату

28 лютого 2016, 22:27
0
0
Сподобалось?
0

У Чернігівській області поліцейські затримали чоловіка, який тікаючи, кинув в них гранату, повідомили в секторі комунікацій ГУНП в Чернігівській області.

Згідно з повідомленням, в Бахмачі патрульний наряд зупинив для перевірки документів чоловіка, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння.Чоловік побіг і кинув у бік патрульних гранату Ф-1, яка, на щастя, не здетонувала. Поліція затримала чоловіка.

Вибухотехніки вилучили на дорозі ручну осколкову гранату Ф-1 в зведеному стані і знешкодили її. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого співробітники Бахмацького відділу поліції вилучили ще одну гранату Ф-1 та 24 патрони калібру 9 мм.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя співробітника правоохоронного органу), карається позбавленням волі від 9 до 15 років, або довічне ув'язнення. Також відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами), санкція якої передбачає позбавлення волі від 3 до 7 років. Триває досудове слідство.

Джерело: Сегодня.ua


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися