Голова ДФС до 8 Березня розіслав чиновницям парфуми по 3 тис. грн
Україна

Голова ДФС до 8 Березня розіслав чиновницям парфуми по 3 тис. грн

4 березня 2016, 23:22
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 4 березня, по всій країні чоловіки вітали колег-жінок з прийдешнім святом весни. Ось і народна депутатка Оксана Сироїд, у минулому віце-спікер парламенту, застала у своїй приймальній «скромний» презент від голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Від імені очільника ДФС їй прислали парфюм відомого бренда класу люкс вартістю 3000 гривень.

З огляду на те, що пані Оксана не єдина жінка у Раді, а ще ж і «дотичних» чиновниць Насіров, либонь, обдарував, постає запитання: звідки стільки грошей на корпоративні подарунки?

Такий «знак уваги» настільки обурив народну обраницю, що вона поспішила вилити свій гнів на власному «Фейсбуку»:

Радянська звичка дарувати коштовні подарунки посадовим особам продовжує дивувати – вчора виявила у приймальні таке «явище» та листівку з вітаннями від Голови Державної фіскальної служби України.
Проблема не лише в тому, що це несучасно та неетично, тим більше в умовах війни, але є ще й Закон України «Про запобігання корупції», який забороняє мені приймати подарунки, вартість яких перевищує встановлену законом межу.
Я дуже сподіваюся, що Голова Державної фіскальної служби просто не обізнаний про те, яким чином від його імені вітають жінок з 8-м березня. Цю радянську практику «подарунків» потрібно викорінювати в першу чергу зі свідомості держслужбовців чи може навіть з підсвідомості, бо мені невідомо, де саме народжується ідея робити презенти вартістю понад 3000 грн.
PS: Відповідно до закону я маю здати «подарунок» на зберігання. Повідомлення написала, акт підготувала. Чекаю на представника Апарату Верховної Ради для передання Chanel на «зберігання».

Цікаво, що ця публікація викликала в соцмережі бурхливу реакцію. Причому, окрім користувачів, кого таке марнотратство і шикування на гроші платників податків обурює, знайшлося й багато таких, хто нічого поганого у діях «джентльмена» Насірова не побачив. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Владимир Иващенко
    Владимир Иващенко

    Я работаю в офисе, и в этом году мы на 8 Марта, решили с коллегами из офиса подарить женщинам и девушкам что-то необычное, а не классические 3 тюльпана :) , и решили подарить парфюм. У нас женщин не так уж и много, парфюмов было тоже не большое количество, удобно что с магазина можно было заказать на распив в нужном объеме, мы взяли по 15мл оригинальной парфюмерии популярных брендов, разных ароматов. Девушкам очень понравились наши подарки, они были приятно удивлены, и ароматы им тоже подошли. Они даже просили назвать магазин от куда мы заказывали, так как мало где можно найти сейчас оригинальную парфюмерию на распив, но мы нашли - https://1001aromat.com.ua/

    5 червня 2021, 22:30
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися