Суддя-хабарник влаштував стрілянину під час спроби обшуку детективами НАБУ
Україна

Суддя-хабарник влаштував стрілянину під час спроби обшуку детективами НАБУ

31 березня 2016, 12:02
0
0
Сподобалось?
0

Агенти Національного антикорупційного бюро України зіштовхнулися зі злісним опором під час проведення обшуку у приватному будинку судді Малиновського районного суду Одеси. Обшук був санкціонований відповідною постановою суду і проводився в рамках досудового розслідування за фактом одержання неправомірної вигоди суддею у розмірі 500 тисяч гривень. Підозрюваний відмовився надати правоохоронцям доступ до свого житла. Співробітники НАБУ змушені були ламати двері. Коли правоохоронці піднялися на 2-й поверх будинку, суддя здійснив у їхній бік два постріли. У відповідь працівники НАБУ зробили один попереджувальний постріл, після чого суддя покинув приміщення через вікно. Внаслідок перестрілки ніхто не постраждав.

За результатами обшуку було вилучено 120 тисяч гривень, які є предметом неправомірної вигоди. Судді вдалося втекти з будинку, але пізніше його затримали.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький невідкладно направив до Верховного Суду України та Верховної Ради подання про зняття недоторканості судді та надання дозволу на обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Верховний Суд та більшість народних депутатів профільного комітету підтримали клопотання антикорупційного прокурора. Постанова про зняття недоторканості з судді може бути розглянута Верховною Радою уже сьогодні.

https://www.youtube.com/watch?v=MGBcTD1nS68


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися