У «ДНР» бояться польських снайперів і американських інструкторів
Україна

У «ДНР» бояться польських снайперів і американських інструкторів

20 квітня 2016, 11:00
0
0
Сподобалось?
0

У керівництві донецьких бойовиків активно циркулює інформація про прибуття на передову натівських військових, які чи то навчають українських бійців, чи то налагоджують поставлене обладнання.

Про це повідомляє координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

За його даними, штаб «1-го АК ДНР» поширює інформацію про те, що склад сил АТО в район Красногоровки і Мар’їнки поповнили дві групи «польських найманців-снайперів» загальною кількістю 32 чоловіка. «Завдання міфічних «польських снайперів» – як «підготовка українських снайперів», так і «проведення показових антиснайперських операцій проти підрозділів «1-го АК». Очевидно, метою поширення подібної інформації є інформаційне прикриття активності снайперської групи терористів в районі Мар’їнки. Дана група складається з місцевих бойовиків і жителів Криму, які пройшли тривалу спецпідготовку під керівництвом російських фахівців частково в Ростовській області (РФ), частково – в навчальному центрі в Перевальному (окупований Крим). У групі є кілька зразків ексклюзивної снайперської зброї», – зазначає Тимчук.

Також у службовому листуванні між штабами «батальйонів і бригад» так званого «1-го АК ДНР», дислокованих в районі Ясинуватої та Донецька, згадуються «американські інструктори», які нібито прибули в район Авдіївки і Горлівки для участі в «налаштуванні поставлених в Україну з США станцій контрбатарейної боротьби і радіотехнічної розвідки». Бойовикам на передовій дається вказівка ​​«звернути увагу на характер артилерійського обстрілу», і «при появі фактів різкого і незвичайного зміни режиму ведення вогню українськими військами» негайно доповідати вищому керівництву.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися