Жахлива трагедія на Одещині — на пожежі загинули шестеро малолітніх дітей
Україна

Жахлива трагедія на Одещині — на пожежі загинули шестеро малолітніх дітей

21 квітня 2016, 16:29
0
0
Сподобалось?
0

Жахлива трагедія сталася сьогодні у селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області. По четвертій годині ранку тут виникла пожежа в одному з житлових будинків.

За даними ДСНС України, спершу виникла пожежа покрівлі будівлі на площі 70 квадратних метрів. На момент пожежі, зі слів багатодітної матері, вона знаходилась вдома. Побачивши дим у кімнаті відкрила вікно для провітрювання, внаслідок чого одразу спалахнуло полум’я. В стані шоку мати вибігла з дому, щоб покликати сусідів, та зайти назад вже не змогла через різке розповсюдження відкритого вогню та високу температуру. Батька на момент пожежі вдома не було.

Через шість хвилин після повідомлення на місце уже прибув перший підрозділ місцевої пожежної команди «Шабо». Тільки но рятувальники розпочали гасіння пожежі, покрівля провалилася всередину будівлі. Боротьба з вогнем тривала майже півтори години. Уже під час розбору завалів у будинку надзвичайними виявили тіла шести малюків – 5-місячних близнюків, 3, 8 і 9-річних дітей. Вони знаходились у кімнаті, де стіни були оббиті пластиком. Як припускають експерти, діти загинули від ядучого газу, а вже потім до них добався вогонь. Їхня мати отримала опіки обличчя та кінцівок рук 1-2 ступеня.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при використанні електрообігрівача.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися