Іран хоче качати свою нафту в Європу через трубопровід Одеса-Броди
Україна

Іран хоче качати свою нафту в Європу через трубопровід Одеса-Броди

30 квітня 2016, 03:23
0
0
Сподобалось?
0

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик під час позачергового засідання уряду, що Іран зацікавлений у прокачуванні своєї нафти через український нафтопровід Одеса-Броди сполученням Чорне море-Західна Європа.

Про це пише УНІАН.

«У нас була зустріч з послом Ірану, іранська сторона висловила велику зацікавленість у транспортуванні іранської нафти через «Южний (Одеса)-Броди», оскільки це найкраща логістика», - сказав міністр.

Він уточнив, що під час переговорів прийнято рішення протягом двох місяців вийти на конкретні домовленості і відвідати всі потенційні для використання об'єкти.

Присутній на засіданні перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів зазначив, що перспективи співробітництва України та Ірану були визначені в меморандумі про взаєморозуміння, підписаному в березні поточного року під час візиту української урядової делегації в Іран. За словами Кубіва, дві країни мають широкий спектр взаємних інтересів, що включає сільське господарство, машинобудування, видобуток корисних копалин, розвиток гідроенергетики, металургію, авіацію, вагонобудування.

У травні-червні в Тегеран буде спрямована торгова місія України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися