Бойовики застосували проти військових бойових безпілотник — є втрати
Україна

Бойовики застосували проти військових бойових безпілотник — є втрати

30 квітня 2016, 16:51
0
0
Сподобалось?
0

Впродовж минулої доби проросійські бойовики 40 разів обстрілювали позиції українських військових. Найгарячіше було в районі Мар’їнки. Там незаконні збройні формування майже півтора десятки разів відкривали вогонь по наших опорних пунктах з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Також зі сторони тимчасово окупованого Донецька та його передмістя бойовики інтенсивно обстрілювали наші опорні пункти на підступах до Авдіївки, Красногорівки та Невельського. Там вони застосовували стрілецьке озброєння, гранатомети, а також міномети калібрів 82 мм та 120 мм.

Тут українська армія понесла втрати. За інформацією речника АП з питань АТО Андрія Лисенка двоє бійців загинули внаслідок обстрілів з боку бойовиків у Авдіївці та у Невельському. Ще четверо отримали поранення у Авдіївці (двоє), у Невельському та у Мар'їнці. 

Також з околиць окупованої Горлівки проросійські бандформування вели вогонь з 82-мм мінометів по позиціях наших захиcників у Зайцевому. 
На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли наші опорні пункти в районі Лебединського з 120-мм мінометів, біля Талаківки – з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї.
Вчора пізно ввечері були зафіксовані прольоти двох БПЛА противника. Один з них, декілька разів пролітаючи над позиціями наших військ в районі Лозуватського, скидав вибухові пристрої.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися