Українські безпілотники скинули понад 3 тисячі листівок під час параду окупантів у Донецьку
Україна

Українські безпілотники скинули понад 3 тисячі листівок під час параду окупантів у Донецьку

10 травня 2016, 23:02
0
0
Сподобалось?
0

Понад три тисячі листівок «Донецьк — це Україна!» скинула над Донецьком 9 травня 2016 року аеророзвідка фонду «Сестри Перемоги». Про це передає УНН із посиланням на прес-службу фонду.

За інформацією фонду, листівки проукраїнського і патріотичного змісту були доставлені двома безпілотниками повітряної розвідки в центр Донецька точно до моменту початку і проходження, так званого «параду», організованого проросійським терористами «ДНР».

"Листівки «Донецьк — це Україна!», «Перемогли фашистів — переможемо і рашистів!», «Повернемо український Донецьк — місто трудівник!», «Захарченко злодій!» та інші, були розкидані над центральною площею міста і над трибуною, де в цей час перебували керівники терористичних організацій «ДНР», — йдеться у повідомленні.

За інформацією фонду, проросійські терористи відкрили вогонь з автоматів, кулеметів і зенітних установок по безпілотниках «Сестер Перемоги», намагалися збити їх з курсу за допомогою потужних комплексів РЕБ.

В цілому 9 травня на місто було скинуто понад три тисячі листівок проукраїнського і патріотичного змісту, здійснено 3 вильоти, покрита територія більш ніж в 25 тис кв км.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися