Плотницький: «Росія одного разу вже перемогла гітлерівський Євросоюз»
Україна

Плотницький: «Росія одного разу вже перемогла гітлерівський Євросоюз»

13 травня 2016, 12:52
0
0
Сподобалось?
0

Вчора, 12 травня, в так званій ЛНР відзначали «день республіки». В рамках святкувань у Луганську у парку навпроти колишньої будівлі СБУ помпезно відкривали черговий пам’ятник сепаратистам, які «отстоялі родіну».

Складається цей монумент з чотирьох фігур «асвабадітєлєй»: ополченця, козачка, ветерана афганської війни і жінки з дитиною, котру ці браві мужчини нібито захистили. Але не це головне. Особливої уваги заслуговує виступ «вождя республіки» Ігоря Плотницького з нагоди такої події.

У своїй промові Плотницький назвав Європейський Союз гітлерівським і зауважив, що «вєлікая Росія» вже його раз «перемагала».

— В цьому пам’ятнику багато хто впізнає своїх рідних, сусідів, а інколи і себе, — сказав, виступаючи на урочистій церемонії Плотницький. — Тому що наша республіка народилася у важкий час, у вогні нової громадянської війни. Сотні тисяч людей усвідомили, що вони єдиний народ. І єдині не тільки з великою Росією, але і зі своїми предками, своїми прадідами, дідами, які 70 років тому вже перемогли гітлерівський Євросоюз! 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися