Надія повернулася: перші слова Савченко після повернення на українську землю
Україна

Надія повернулася: перші слова Савченко після повернення на українську землю

25 травня 2016, 16:52
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні українські ЗМІ підірвали інфопростір сенсацією: льотчицю Надію Савченко, котра перебувала в політичних в’язнях у Росії, звільнили і вона летить додому. Стільки часу вся країна із завмиранням серця стежила за долею нашої героїчної співвітчизниці, яку в РФ утримували у в’язниці, «вішаючи» на неї злочин за злочином, — і сталося неймовірне: кілька годин тому, близько 15-ї години, Надя ступила на Українську землю в аеропорту Борисполя. 

Надія в своїй емоційній заяві для представників ЗМІ попросила вибачення у всіх матерів, чиї діти не повернулися з АТО або досі в неволі.

«Я на волі! Я хочу попросити вибачення у тих матерів, діти яких не повернулися з АТО, а я ще досі жива. Я хочу попросити вибачення у всіх матерів, діти яких сидять у неволі. Я хочу вам сказати: я не поверну мертвих, але завжди готова покласти своє життя на полі бою за Україну. Я зроблю все можливе, щоб кожна дитина, яка сидить зараз у неволі, була на волі!» — заявила вона в аеропорту «Бориспіль» після повернення з російського полону.

«Герої України не повинні вмирати. Дуже вигідно, коли герої мертві. Погано, коли вони живі, всім погано. Але ми будемо жити, і герої будуть у Верховній Раді України на заздрість російській Думі і на славу Україні. У нас буде Верховна Рада складатися з тих людей, які того варті. Ми будемо жити так, як повинні жити люди. Я не знаю, як цього зробити, чесно вам кажу, я не обіцяю, що це буде завтра. Я скажу вам, що готова померти, щоб це було, і це буде!» — запевнила героїчна льотчиця.

«Дуже дякую всім людям за те, що ви боролися за мене і за кожного», — додала Савченко.

https://www.youtube.com/watch?v=jyUMMBXfjd0


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися