Україна

Бойовики з танка гатили по силах АТО біля Красногорівки

5 червня 2016, 22:40
0
0
Сподобалось?
0

Бойовики не припиняють вогонь по силах АТО. З початку доби зафіксовано 11 обстрілів. Про це інформує прес-центр штабу АТО.

«Складною залишається обстановка неподалік тимчасово окупованого Донецька. Порушуючи існуючі домовленості бойовики з 02.00 до 03.00 ночі зі сторони Хімзаводу здійснили масований обстріл з важких мінометів наших укріплень поблизу Яснобродівки та випустили при цьому 25 мін», — йдеться у повідомленні.

В районі Авдіївки та Пісок ворог з мінометів калібру 82 мм намагався влучити по позиціях сил АТО: «А поруч Майорська та Миронівського зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів найманці вели вогонь по укріпленнях українських бійців».

«На Маріупольському напрямку зі сторони тимчасово окупованої Старомихайловки російські терористи обстріляли позиції сил АТО з мінометів калібру 82 та 120 мм поблизу Красногорівки, а згодом долучили і танк, що здійснив 4 постріли», — заявили у штабі.

Поруч Новотроїцького з озброєння БМП, а в районі Широкиного з протитанкових гранатометів бойовики вели вогонь по наших підрозділах.

«На Луганщині контрольовані російською владою НЗФ обстріляли наші позиції з 122 мм самохідної установки поблизу Новозванівки», — додали у прес-центрі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися