Через українські номери на авто кримчанина на три доби кинули за ґрати
Україна

Через українські номери на авто кримчанина на три доби кинули за ґрати

10 червня 2016, 10:18
0
0
Сподобалось?
0

Затриманий за українські номерні знаки в Криму отримав три доби арешту, повідомляється на сторінці Кримської правозахисної групи у соцмережі «Фейсбук».

За інформацією правозахисників, проукраїнського активіста Олега Приходька за рішенням суду відправили на три доби в ізолятор тимчасового утримання в місті Саки. Чоловіка затримали 8 червня за керування автомобілем з українськими номерами.

«Якщо Олег Приходько був затриманий за керування автомобілем з українськими номерами, то це тягне, згідно з нормами адміністративного права РФ, тільки попередження або накладення адміністративного штрафу в розмірі 500 рублів, але аж ніяк не затримання», — йдеться в повідомленні.

З 1 квітня 2016 року на території півострова заборонено пересування на автомобілях з українськими номерами. За їзду з номерами України загрожують санкції: перший штраф у розмірі від 500 до 800 рублів, за повторне порушення — 5000 рублів і позбавлення права керувати транспортним засобом на строк від 1 до 3 місяців. Місцева ДІБДР (рос. — ГИБДД) регулярно проводить рейди з виявлення таких автомобілів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися