Португалія буксує на старті
Україна

Португалія буксує на старті

15 червня 2016, 11:30
0
0
Сподобалось?
0

Португалія – Ісландія – 1:1

Голи: 1:0 – Нані (31), 1:1 – Б’ярнасон (50).

Португалія: 1. Руй Патрісіу, 3. Пепе, 5. Рафаел Геррейру, 6. Р. Карвалью, 7. Роналду, 8. Жоау Моутінью (16. Ренату Саншеш, 70), 10, Жоау Маріу (20. Куарежма, 76), 11. Вієйрінья, 13. Данілу, 15. Андре Гомеш (9. Едер, 84), 17. Нані.

Ісландія: 1. Халльдоурссон, 2. Б. Севарссон, 6. Р. Сігурдссон, 7. Гудмундссон (18. Е. Б'ярнасон, 90), 8. Б. Б’ярнасон, 9. Сігторссон (11. Фіннбогасон, 81), 10. Г. Сігурдссон, 14. Арнасон, 15. Бьодварссон, 17. А. Гуннарссон, 23. А. Скуласон.

Результат цієї гри можна вважати невеличкою сенсацією. У тому, що португальці значно сильніші, навряд чи хтось сумнівався перед матчем, у тому числі самі ісландці.

Перший тай пройшов так, як і очікувалося. Португальці швидко і багато атакували. Хіба що слід зазначити, що перший момент таки створили скандинави. Гілфі Сігурдсон прорвався до штрафного майданчика португальців, і Руй Патрісіу за секунду двічі парирував удари від нього. Збірна ж Португалії створила як мінімум три стовідсоткових моменти. Один з них згаяв Роналду. Кріштіану вибіг на побачення з Халльдоурссоном, але, коли потрібно було пробити зльоту, просто не влучив по м’ячу. Дива реакції голкіпер ісландської команди продемонстрував після удару Нані головою. А ось уже коли форвард португальців ногою замикав простріл з правого флангу, то й Халльдоурссон вже був безсилий.

Здавалося у другому таймі піренейці легко доведуть справу до переможного кінця, але хвилинна розслабленість на старті 45-хвилинки переросла для них у катастрофу. Ісландці провели кілька своїх традиційних атак з подачами у штрафний майданчик, під час однієї з них Вієрінья «проспав» Б’ярнасона, і останній безперешкодно розстріляв ворота. Португальці після цього багато атакували, найкращі шанси були у Нані та Роналду. У першому випадку м’яч розминувся зі стійкою, а у другому небезпечний удар парирував воротар.

Уже у компенсований час Роналду мав шанс реабілітуватися за не дуже вдало проведений матч. Кріштіану двічі поспіль виконував штрафні удари перед штрафним майданчиком ісландців, але і цього разу у нього не пішло. Роналду двічі розстріляв стінку.

https://www.youtube.com/watch?v=AMQkBFgqnwQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися