Віддавати дітей на виховання у гомосексуальні пари небезпечно — дослідження
Україна

Віддавати дітей на виховання у гомосексуальні пари небезпечно — дослідження

16 червня 2016, 16:03
0
0
Сподобалось?
0

На фоні нав’язування Україні в цілому неприйнятної для нашої моралі теми терпимості до гомосексуалізму і проведення «маршу рівності» у Києві, в у Сполучених Штатах Америки, які також активно просувають цю тему, наука завдала нищівного удару по прихильникам толерантності до одностатевих сімей. Можемо бути певні, що й українська ЛГБТ спільнота намагатиметься узаконити одностатеві шлюби з усіма витікаючими наслідками, тож і нам буде цікаво, що ж такого дізнався американський соціолог Марк Реґнерус з Остінського університету.

Ще минулого року колектив науковців опитав 3000 респондентів, в основному вже дорослих людей, яких в дитинстві виховували гомосексуальні пари. В результаті з’ясувалася неприємна картина – виховання дітей в одностатевих сім’ях просто небезпечне. Так 12% дітей одностатевих пар планували самогубство (у традиційних сім’ях – 5%), у дорослому віці вихованці одностатевих пар більш схильні до шлюбної невірності – 40% (13%). Серед вихованців одностатевих шлюбів виявилось 28% безробітних (показник для традиційних сімей – 8%). Також уже в дитячому віці діти з одностатевих пар змушені набагато частіше звертатися до психотерапевтів, на відміну від своїх однолітків з нормальних сімей – 19% проти 8%. І чи не найбільш шокуючі дані: 40% вихованців одностатевих пар були заражені венеричним хворобами, чи є такими на даний момент, в той же ж час їхні однолітки з гетеросексуальних сімей становлять набагато нижчий відсоток – 8%. 
ЛГБТ організації США одразу висловили обурення результатами досліджень і вимагали звільнення Марка Реґнеруса. Нещодавно Остінський університет оприлюднив результати внутрішнього розслідування роботи Реґнеруса. Зрештою дослідження визнали науково легітимними. Також правильність результатів Марка Реґнеруса підтвердили численні психологи та психіатри США.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися