Україна

Фоменко йде зі збірної, його замінить Шевченко

19 червня 2016, 16:04
0
0
Сподобалось?
0

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко не має наміру залишатися на своїй посаді після Євро-2016. Про це йшлося в ефірі телеканалу «Україна».

Напередодні матчу проти Польщі Фоменко провів бесіду з футболістами команди, в якій повідомив, що ця гра стане для нього останньою у якості наставника збірної, тому її потрібно провести гідно. Нагадаємо, у вівторок Україна зіграє з Польщею матч, який не має для неї турнірного значення, але може послужити «грою престижу».

Федерація футболу України розглядає як пріоритетну і головну кандидатуру Андрія Шевченка в якості головного тренера національної команди. Про це повідомляє «Чемпіон». Керівництво Федерації футболу України планує провести переговори з Шевченком, який лише в кінці минулого року офіційно увійшов до тренерського штабу в якості помічника головного тренера. Кандидатура Шевченка розглядається як пріоритетна, але для її затвердження потрібна не тільки згода самого фахівця, але і досить тривала процедура узгодження з Виконкомом ФФУ. Також, у разі призначення Шевченка на посаду наставника національної збірної, тренерський штаб буде повністю оновлений.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися