СБУ вислала начальника штабу російського представництва з СЦКК за «злив» інформації бойовикам
Україна

СБУ вислала начальника штабу російського представництва з СЦКК за «злив» інформації бойовикам

22 червня 2016, 19:05
0
0
Сподобалось?
0

Служба безпеки України викрила начальника штабу російського представництва у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню (СЦКК) полковника Володимира Чебана на діях, що суперечать інтересам національної безпеки.

Зокрема, російський військовослужбовець передав заступнику начальника штабу першого армійського корпусу терористичної організації «ДНР» на прізвисько «Якуб» місячні графіки та маршрути польотів безпілотників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Відповідно бойовики мали змогу приховувати від міжнародних спостерігачів свої вогневі позиції, а також місця дислокації важкого озброєння й техніки.

Також полковник Володимир Чебан причетний до фальсифікації російською стороною в СЦКК доказів про нібито порушення Мінських домовленостей українськими військовими.

На підставі положень ст. 26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» СБУ оголосила громадянину РФ В. Чебану рішення про його примусове повернення в країну походження та заборону в'їзду в Україну строком на п’ять років.

Іноземець у супроводі співробітників СБ України прибув до державного кордону на Харківщині та залишив територію нашої держави.

https://www.youtube.com/watch?v=TOwq_oEu4wY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися