Одеситка народила п’ятірню
Україна

Одеситка народила п’ятірню

25 червня 2016, 10:34
0
0
Сподобалось?
0

У Одесі відбулася унікальна для України подія — в одеситки Оксани Кобелецької народилося одночасно п'ять малюків. На світ три хлопчика та дві дівчинки з’явилися 24 червня у результаті кесаревого розтину.

Мама – співробітниця комунального підприємства «Міський інформаційно-аналітичний центр». У пані Оксани є трирічна донька. Разом з чоловіком жінка дуже хотіла хлопчика, тому й пішла на другу вагітність. А тут таке!
Як зазначив керівник міського департаменту охорони здоров'я Ігор Шпак, пятірня була діагностована ще при першому ультразвуковому дослідженні у 8 тижнів вагітності. Протягом усієї вагітності пацієнтка перебувала під постійним індивідуальним і консиліумним наглядом у міському пологовому будинку №5, а в 26-27 тижнів була переведена на третій рівень надання акушерської і перинатальної допомоги – в Одеський обласний перинатальний центр. Тут були проведені пологи на тридцятому тижні вагітності для збереження життя матері і малюків. Додаткову апаратуру для дихальної підтримки дітей отримано з обласної дитячої клінічної лікарні та пологового будинку №5 Одеси. 
Мати і малюки отримують усю необхідну медичну допомогу і забезпечені медикаментами в повному обсязі. 
Серед п'яти близнюків — три хлопчики і дві дівчинки, масою тіла при народженні відповідно 1810 грам, 1190 грам, 1720 грам, 1250 грам і 1450 грам. 
Оксана розповідає, що в сім'ї вже придумали імена новоспеченим одеситам — Денис, Дарина, Владислав, Олександра і Давид.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися