Зіркове дербі реалістів Роналду і Бейла завершилося на користь португальця
Україна

Зіркове дербі реалістів Роналду і Бейла завершилося на користь португальця

7 липня 2016, 12:21
0
0
Сподобалось?
0

Португалія – Вельс – 2:0

Голи: 1:0 - Роналду (50), 2:0 - Нані (53).

Португалія: 1. Руй Патрісіу, 2. Бруну Алвеш, 4. Жозе Фонте, 5. Геррейру, 7. Роналду, 10. Жоау Маріу, 13. Данілу, 16. Ренату Саншеш (15. Андре Гомеш, 74), 17. Нані (20. Куарежма, 86), 21. Седрік, 23. Адрієн Сілва (8. Жоау Моутінью, 79).

Вельс: 1. Хеннессі, 2. Гантер, 3. Тейлор, 5. Честер, 6. Ешлі Вільямс, 7. Аллен, 8. Е. Кінг, 9. Робсон-Кану (23. Черч, 63), 11. Бейл, 16. Ледлі (18. Воукс, 58), 19. Коллінз (20. Джонатан Вільямс, 66).

На чемпіонаті Європи з футболу визначився перший фіналіст. Не зважаючи на маловидовищний футбол, ним стала збірна Португалії. Команда Вельсу, котра встигла полюбитися уболівальникам багатьох країн, припинила свій похід за власними рекордами.

Матч був своєрідною дуеллю двох зірок мадридського «Реала» - португальця Кріштіану Роналду і валійця Гарета Бейла. В основному з цими двома персонами й пов’язані успіхи команд на турнірі. Слід сказати, що цього разу на полі виблискувала тільки одна зірка. Бейл трудився як і зазвичай, але у його команди гра не пішла, та й сам Гарет запам’ятався хіба що кількома ударами з середньої та дальньої відстані, які не дуже напрягли Патрісіу.

У першому таймі команди грали дуже обережно, лише інколи вибухаючи високими швидкостями. Незначна перевага трималася у валійців, а португальці виконували теж саме, що в усіх попередніх поєдинках, тримаючи курс на нічию. А от початок другого тайму команда Роналду видала настільки потужний, що практично знищила британців. Уже на 50-й хвилині Криштіану замкнув подачу від кутового гарматним ударом головою. Хеннессі просто не встиг зреагувати. Огвтатись у британців не було ні часу, ні шансів. Португальці продовжили тиск, і знову Роналду потужно пробив у бік воріт з-за меж штрафного майданчика. В результаті вийшов прекрасний простріл на Нані, який у стрибку переправив м’яч повз воротаря. Заміни валійців, спрямовані на посилення атакуючого потенціалу, результатів не дали. А португальці ще кілька разів пробачили команду Вельсу, інакше міг би бути розгром.

https://www.youtube.com/watch?v=GsqCiA9f1Y4


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися