Україна

Священик Московського патріархату працював навідником у терористів

15 липня 2016, 17:05
0
0
Сподобалось?
0

Російська православна церква, яку вважають давнім агентом КДБ, безпосередньо віддає накази служителям УПЦ Московського патріархату, перетворивши їх у пособників терористів. Про це пише Без Табу.

Не секрет, що для розгойдування ситуації в Україні Кремль використав не тільки політичні та економічні важелі впливу на народ, але й релігійні. Священики у церквах УПЦ МП, не просто відкрито підтримували російську агресію в своїх проповідях, від них звучали: заклики людей вступити у «ДНР», взяти у руки зброю і йти вбивати співгромадян.

Представники УПЦ МП продовжують здійснювати свою службу за завданням Кремля в Україні у якості не лише пропагандистів, але як навідників, кулеметників та шпигунів.

Мабуть, найпершим «святим отцем», що зрадив батьківщину, можна вважати служителя Свято-Воскресенського храму отця Віталія, який прихистив у себе в церкві кілька десятків бойовиків. За кілька тижнів до захоплення терористами Слов'янська в храм прибули «зелені чоловічки» з Росії, очолювані Ігорем Гіркиним. Не ховаючись, вони чистили зброю на порозі церкви і чекали свого «зоряного часу».

Таких батюшок в Україні, на жаль, дуже і дуже багато. Далеко не всі потрапили в поле зору українських правоохоронців, але відповісти перед законом доведеться всім з них. У цьому впевнені джерела Без Табу в правоохоронних органах.

«Відомо, що проти макіївського священика Олексія Левченка 28 квітня 2015 року проти нього порушили кримінальну справу. Його підозрюють у створенні і керівництві терористичної групи», — розповів співрозмовник БезТабу.

А ось протоієрей Свято-Миколаївського храму селища Григорівка, що належить до Макіївки, Свято-Іверського жіночого монастиря Московського Патріархату, знищеного під час боїв за аеропорт імені Прокоф'єва, шпигував на користь «ДНР» та так званого «русского міра». У матеріалах кримінальної справи йдеться, що отець Олексій вмовляв прихожан розповідати йому про місця дислокації ВСУ, а також про кількість бійців та їх озброєння. Після отримання інформації священик передавав координати і всю інформацію своїм кураторам в «ДНР» — російським ФСБшниками.

«Коли в релігію втручається спецслужба, а самі отці виступають за масові вбивства і намагаються донести до прихожан думку про нерівність народів — це вже злочин», — підкреслив співрозмовник видання. На цей момент зловмисник переховується від правосуддя у Росії. В Україні отець-зрадник перебуває у розшуку.

Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися