Як росіяни крадуть український газ. ВІДЕО
Україна

Як росіяни крадуть український газ. ВІДЕО

25 липня 2016, 22:55
0
0
Сподобалось?
0

Авіація Державної прикордонної служби зафіксувала, як росіяни використовують захоплені в України бурові установки. Ними ймовірно видобувають газ на Голіцинському та Одеському родовищах, що в морській економічній зоні України.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

На вихідних прикордонники провели повітряний моніторинг надводної cитуації на газових родовищах. Зафіксували самопідйомні бурові платформи, стаціонарні платформи та судна забезпечення під прапором РФ.

"Присутність суден забезпечення під прапором РФ у межах родовищ може свідчити про продовження незаконної розвідки та розробки природних ресурсів, а також експлуатацію установок і споруд з промисловою метою, без дозволу компетентних органів України", - йдеться у повідомленні.

2014 року окупанти захопили бурові вишки, які вели роботу на Одеському родовищі. Там працювали нові бурові установки "Петро Годованець" і "Незалежність", кожну з яких купила Україна за $400 млн. Їх назвали "вишками Бойка", оскільки вони куплені за ініціативи тодішнього міністра енергетики Юрія Бойка.

 https://www.youtube.com/watch?v=pVzrg2VrY9g


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися