Оприлюднили шокуючі відеофрагменти зі справи про звірства у роті «Торнадо»
Україна

Оприлюднили шокуючі відеофрагменти зі справи про звірства у роті «Торнадо»

6 серпня 2016, 04:45
0
0
Сподобалось?
0

Нині у закритому режимі відбувається судовий процес у справі щодо бійців роти міліції спеціального призначення «Торнадо». Їх обвинувачують у зґвалтуваннях, тортурах і грабежах. Процес супроводжується провокаціями зі сторони бажаючих попаритися на «захисті патріотів» від «злочинного режиму».

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос оприлюднив відео з судових засідань, слідчих експериментів та свідчень потерпілих і свідків у справі, від яких стає моторошно.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=TJ1kScCiyC4

«Дивіться люди. Всього 15 хвилин нелюдського болю. Дивіться люди та «захисники з фейсбуку» на ницість і оскал війни у подобі на вигляд людей з шевронами «Торнадо», що носили міліцейські погони. Душили, били, грабували і калічили, ґвалтували простих громадян Луганщини заради втамування збочених пристрастей і наживи. Дивіться люди на нардепівську пристрасть Грішіна-Семенченка, який поставив себе в один ряд з тими, хто з придиханням відбивав «на м'ясо» людські геніталії. Заради наживи. І це є обличчя нової пост майданної України і окремих іі «захисників»? Ні-це дикий оскал людиноненависництва і жорстокого збочення під покровом патріотичних гасел. З ситою пикою кримінальних понять, що плює у очі матері зниклого безвісти і зґвалтованого сина, в очі зґвалтованих протягом декількох місяців натовпом нелюдів луганських жінок, в очі розчавленої гідності простих мешканців Лисичанська та інших міст і селищ української території. Не дай вам Бог мати цих створінь у людській подобі за своїх та ваших дітей захисників. Дивіться і думайте. Це всього лише мізерна частина з того, що заборонено показувати на загал», - написав Матіос у коментарі до відео.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися