Україна

У Сімферополі хочуть провести акцію «Обдурений Крим»

16 серпня 2016, 13:16
0
0
Сподобалось?
0

Мітинг протесту «Обдурений Крим» анонсують в Сімферополі на 20 серпня. Як заявляють організатори – голова регіональної громадської організації «Кримський республіканський антикорупційний комітет» Ілля Большедворов і отаман «Кримського козацтва» Сергій Акімов, їм заборонили проводити акцію в центрі міста. За їхніми словами, мітинг відбудеться на території перед Кримським республіканським Палацом культури профспілок.

«Проведення мітингу «Обдурений Крим» погоджено адміністрацією міста Сімферополя. Як завжди, на площі Леніна мітинг не погодили, пославшись на раніше подане повідомлення. Хто подав дивним чином повідомлення раніше за нас, здогадатися не важко. У будь-якому випадку, узгодження нашого заходу – великий крок до розвитку громадянського суспільства в Криму», – йдеться в повідомленні ініціаторів мітингу.

«Наш мітинг призначений для тих, хто сподівався жити в Росії, для тих, хто цього хоче, але розуміє, що при наявній перефарбованій кримській владі це неможливо», – кажуть організатори.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися