Волонтер: військові знищили важливу «шишку» на Донбасі
Україна

Волонтер: військові знищили важливу «шишку» на Донбасі

30 серпня 2016, 11:15
0
0
Сподобалось?
0

Силам АТО на Світлодарській дузі вдалося нанести вдалий удар у відповідь на обстріли бойовиків. В результаті останні зазнали втрат, серед яких був ліквідований «важливий військовий». Новину у мережі повідомив волонтер Юрій Мисягін.

Мисягін розповів про те, як за останню добу відзначився 1-й батальйон 54-ої бригади ЗСУ, який захищає позиції українських військ на Світлодарській дузі. За його словами, військові втомилися від постійних хаотичних обстрілів з того боку, зібрали детальну інформацію про позиції супротивника і завдали точного удару.

«В результаті точним попаданням знищений серйозний і важливий військовий. Хто він, місцевий або гість з-за перебрику публічної інформації поки нема. На військовій нараді так і сказали:

- Вітаємо, Ви точним попаданням знищили серйозного важняка і розбили їх позиції. Сепари в шоці і ще серйозніше намагаються зміцнювати свої поліції», - розповів волонтер.

За його словами, дана інформація вже підтверджена силами радіорозвідки ЗСУ. Відповідні дані були спрямовані «наверх» - в штаб АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися