Від алкоголізму вилікують... хризантеми
Україна

Від алкоголізму вилікують... хризантеми

25 вересня 2016, 14:56
0
1
Сподобалось?
1

Хризантемою лікують і від алкоголізму. Про це пише «Файне місто».

У пелюстках садових дрібноквіткових хризантем, як з’ясували медики, у великій кількості містяться селен, калій, цинк і магній – речовини, без яких не може існувати організм людини. Це ті мікроелементи, яких особливо потребує наша нервова система. Найпростіший спосіб отримати їх – із чаєм та настоянками.

Сушені пелюстки хризантем можна додавати в готовий чай (зелений та чорний) або окремо заварювати цілі квіткові бутони. Ефірні масла квітки в такому чаї також будуть корисні при докучливих бронхітах і частих застудах. Міцний чай із хризантеми має легку заспокійливу дію – його радять пити на ніч. Результат відчувається після тижня «чайних процедур». При застудах чай із хризантем рекомендують пити впродовж півтора місяця, - пише Файне місто.

Хризантемою лікують і від алкоголізму. Рецепт чаю проти «зеленого змія» доволі простий: одну столову ложку сушених пелюсток та листочків потрібно залити окропом (200-250 мл), настояти цілу ніч й пити тричі на день по 60 мл. Попивши чаю з хризантеми хоча б кілька тижнів, людина відчує відразу до спиртного.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися