Українських бійців оснастять віртуальними шоломами?
Україна

Українських бійців оснастять віртуальними шоломами?

27 жовтня 2016, 10:47
0
0
Сподобалось?
0

Українських бійців можуть оснастити новітніми шоломами з доповненою реальністю. Їх розробляє українська компанія LimpidArmor. Передбачається, що шоломи дозволять здійснювати 360-градусний огляд.

В Україні представили удосконалений VR-шоломом для бійців. Його розробила українська компанія LimpidArmor. Так, у комплекті до шолома з тепловізійною камерою йтиме спеціальний джойстик, він слугуватиме пультом керування.

Першочерговою метою модернізованого шолому буде надання бійцю можливості здійснювати 360-градусний огляд з бронемашин. На так званому екрані шолома буде висвітлена необхідна інформація: дані телеметрії, додаткові віртуальні підказки та інші.

Українська команда LimpidArmor наразі має готовий прототип. Його вже показали в Управлінні озброєння Міністерства оборони. Як результат, компанія отримала дозвіл на співпрацю з Львівськом бронетанковим заводом.

Наразі невідомо, скільки такий шолом коштуватиме. За попередніми даними, ціна за один екземпляр може коливатися в межах від $35 тисяч до $50 тисяч.
Передбачається, що готовий пристрій також можна буде застосовувати й у цивільних цілях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися