Лучани б’ють на сполох: багатоповерхівка на пр. Молоді може обвалитися?
Україна

Лучани б’ють на сполох: багатоповерхівка на пр. Молоді може обвалитися?

3 листопада 2016, 10:55
0
0
Сподобалось?
0

До редакції "Вісник і К" завітала лучанка Неля Петухова, мешканка будинку №3а, що  на проспекті Молоді. Жінка передала відкрите звернення від всіх мешканців будинку до Луцького міського голови Миколи Романюка. 

Текст звернення публікуємо без змін та правок:

"Це вже не перше наше звернення до керівників Луцької міської ради. Ми зверталися з приводу ремонту прибудинкової території нашого будинку. Справа в тому, що ця територія перетворилася у суцільне озеро, яерез яке важко пройти навіть у період спеки. Особливо нас хвилює вхід до першого під’їзду, перед яким за допомогою будівельників, які весною цього року укладали тротуарну плитку і своїм катком зробили тут величезну яму, в якій збирається вода. До того ж перед під’їздом постійно проривається каналізація, виливаються нечистоти, які заливають підхід до будинку. У зв’язку з цим перед під’їздом постійний сморід і антисанітарія. До того ж вода і нечистотипідмивають фундамент будинку і ми переймаємось чи чи витримає наш будинок таку стихію. Це може призвести до руйнації будинку і катастрофічних наслідків. 

Сподіваємось, що що Ви, шановний Миколо Ярославовичу, нас почуєте і мине отримаємо від вас чергові бюрократичні відписки, як ми мали у попередні рази від вашого першого заступника п. Тараса Яковлева (листи №II-2199/2.3 - 099 від 12.08.2016 р. і №ІІ-2199/4-099 від 17.08.2016 р.). З них ми так і не довідалися про термін ремонту нашої прибудинкової території. Ці "шедеври" бюрократичного ставлення до звернень громадян переправляємо Президенту України і прем’єр-міністру України для ознайомлення і прийняття відповідних рішень. 

Заявляємо, що до цього часу ми просили відремонтувати нашу прибудинкову територію, яка не ремонтувалася від часу введення будунка в експлуатацію. Тепер ми вже не просимо, а вимагаємо прислухатися до нас і виконати свої передвиборчі обіцянки. У разі негативної відповіді залишаємо за собою право на більш рішучі дії" - йдеться у зверненні. 

Зауваживо, під текстом звернення залишили підписи понад 40 осіб з  різних квартир, які проживають у даному будинку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися