Україна

З президентства Трампа керівні посади у США очолять проукраїнські політики?

11 листопада 2016, 22:33
0
0
Сподобалось?
0

Американські журналісти дізналися імена людей, яких новообраний президент США Дональд Трамп може призначити на керівні посади.  Відповідні списки оприлюднили видання The Wall Street Journal та CNN, посилаючись на джерела у штабі президента Америки.

Таким чином до адміністрації президента може увійти екс-спікер палати представників конгресу США Ньют Гінгріч, який у вересневому інтев'ю 2016 року заявляв, що Трамп буде продавати Україні зброю, якщо стане президентом. Також до адміністрації може долучитися й колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані та губернатор штату Нью-Джерсі Кріс Крісті. Останній зазначав, що Росія оперує в Сирії лише для того, аби заохочувати владу Башара Асада. Міністром оборони можуть призначити сенатора від штату Алабама Джеффа Сешнса, який заявляв, що США та Європі варто буде об'єднати свої зусилля у боротьбі з Росією, якщо вона продовжить посилювати агресію проти України. Сешнсу також можуть запропонувати стати генеральним прокурором. Американську генпрокурататуру можуть очолити й Крісті, або Джуліані.

Посаду держсекретаря пропонують віддати Сешнсу, або Гінгрічу, є також й інші кандидати — старший науковий співробітник Американського інституту підприємництва Джон Болтон і голова Ради з міжнародних відносин Річард Хаас.

 

Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися