США ввели санкції проти кримських депутатів із Держдуми
Україна

США ввели санкції проти кримських депутатів із Держдуми

15 листопада 2016, 09:21
0
0
Сподобалось?
0

Слідом за ЄС на нові санкції «підписались» США. У американському Мінфіні оприлюднили список із шести депутатів із Криму, на яких вже накладені нові обмеження. Щоправда про самі санкції у Америці майже нічого не уточнювали. Як стало відомо, директор офісу з контролю за іноземними активами в Мінфіні США Джон Сміт уточнив лише, що санкції погоджені із ЄС. Смітт також додав, що Вашингтон таким чином підтримує Україну у прагненні відновити власну територіальну цілісність.

У санкційний список потрапили колишній віце-прем'єр Криму Руслан Бальбек, колишні віце-спікери Держради республіки Костянтин Бахарєв і Андрій Козенко, а також Світлана Савченко, Павло Шперов та Дмитро Бєлік.

Після того, як 9 листопада поточного року такі ж дії продемонстрував ЄС, у російському 

МЗС, коментуючи нові санкції, зауважили, що підуть на відповідний крок. Таким чином Москва ще раз нагадала, що Крим нібито приєднали до Росії легітимно.

Нагадаємо, до санаційного списку ЄС днями потрапили вищезгадані депутати. Відомо, що Бальбеку, Козенко, Савченко, Шперову і Бєліку заборонений в'їзд в країни співтовариства, їх активи в ЄС, якщо вони у них є, там заморожені. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися