Україна

«ДНР» випускає довічно засуджених зеків, змушуючи їх ставати до лав бойовиків

7 грудня 2016, 08:27
1
0
Сподобалось?
0

У так званій ДНР «амністують» злочинців Єнакіївської колонії, переважна більшість з яких засуджені до довічного ув'язнення через особливо важкі злочини. Про це у своєму Facebook написав начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«У Єнакіївській колонії „життя вирує“. Контингент — злочинці, які вчинили особливо тяжкі злочини, засуджені, в більшості своїй, до довічного ув'язнення. Там практикується „амністія“ — звільнення з колонії в обмін на „службу“ в НВФ „ДНР“. Та й керівництво, і співробітники Єнакіївський колонії періодично беруть участь в бойових діях на боці бойовиків „ДНР“. „Херо“ цим „пишаються“ і роблять на пам'ять селфі з убитими українськими військовими. У самій колонії неодноразово виникають „бунти“ через брак їжі та інших соціальних благ. Керівництво колонії постійно знущається над засудженими — побиття, приниження і т.п. Як кажуть ув'язнені, в 2014−2015 роках було здійснено 5 самогубств закоренілих злочинців», — йдеться в повідомленні.

За інформацією Аброськіна, у 2016 році затримано 7 співробітників пенітенціарної системи «держави ДНР», 15 — оголошені в розшук.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • МОТОРОЛА
    МОТОРОЛА

    БРЭХНЯ!!!!!!ПРЕСТУПНИКИ СИДЯТ В ТЮРЬМАХ!!!!!!А НА СТОРОНЕ УКРОНАЦИСТОВ,ТАКИЕ ЭКЗЕМПЛЯРЫ ПРИСУТСТВУЮТ ВО МНОГИХ НАЦБАТАХ!!!!!!!!

    7 грудня 2016, 12:18
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися