Бойові дії на одному з напрямків на Донбасі тривали цілий день
Україна

Бойові дії на одному з напрямків на Донбасі тривали цілий день

10 грудня 2016, 19:45
0
0
Сподобалось?
0

Упродовж минулої доби, 9 грудня, збройні формування відкривали вогонь на Луганському, Донецькому та Маріупольському напрямках. Російсько-окупаційні війська 31 раз обстріляли українські позиції.

За даними речника Міноборони з питань АТО Андрія Лисенка, бойові дії на Маріупольському напрямку вчора почалися після 10 ранку і тривали до пізнього вечора. Левова частка ворожих обстрілів відбулася в Широкиному. При цьому окупанти активно застосовували міномети та ствольну артилерію. Аналогічна обстановка в інших «гарячих точках» – Красногорівці, Новотроїцькому, Талаківці. На інших рубежах було тихо.

На Луганському напрямку тривають бойові дії низької інтенсивності по всьому фронту. Зокрема, вчора окупанти стріляли у Станиці Луганській, в районах, прилеглих до Щастя, поблизу Кримського, на Бахмутській трасі та під Попасною. Найсильніші перестрілки відбулися в Лобачевому, що розташоване між Щастям і Слов’яносербськом. Це один із найпівденніших рубежів, який контролюється українськими військами в Луганській області.

На Донецькому напрямку ситуація залишається без змін. В авдіївській промзоні відбулася традиційна кількагодинна перестрілка між силами АТО і противником. Також низка ворожих обстрілів відбулася на світлодарській дузі та під Горлівкою. Один з них був мінометним.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися