Головний муфтій України про жахи Алеппо й Україну: «Нам не можна програвати, адже це чекатиме і на нас» (фото 18+)
Україна

Головний муфтій України про жахи Алеппо й Україну: «Нам не можна програвати, адже це чекатиме і на нас» (фото 18+)

14 грудня 2016, 22:36
0
0
Сподобалось?
0

У сирійському Алеппо російські, іранські та сирійські урядові війська закінчують операцію із захоплення міста. В останні дні наступ на позиції повстанців відзначався особливою жорстокістю. Є інформація про страту військовими цивільного населення. Чимала група мешканців міста нині затиснута на маленькій площі. По Аллепо продовжує працювати важка зброя. Мечеті зруйновані та переповнені вбитими людьми. У живих немає їжі, немає чим лікувати поранених. Рештки тіл убитих лежать на вулицях.

Муфтій Духовного управління мусульман України «УММА» Саід Ісмагілов, у «Фейсбук» опублікував звернення, в якому закликав світову спільноту врятувати уцілілих жителів міста.
«Закликаю мусульман України молитись за загиблих, та молитись за порятунок живих мешканців міста, адже якщо світова спільнота нічого не зробить, вони всі будуть страчені, так само, як людей на сході Сирії страчують терористи. Закликаю світову спільноту вжити всіх дієвих заходів для припинення цього массового знищення людей. У цю п'ятницю під час Джума-намазу в усіх мечетях та Ісламських культурних центрах Духовного управління мусульман України «Умма» ми будемо молитись за загиблих, та за порятунок живих.
Також Саід Ісмагілов звернувся до всіх українців із закликом продовжити боротьбу з Росією зі ще більшим завзяттям.

«Українці, ви розумієте з ким ми маємо справу, і від кого захищаємось? Ви бачите ці фото? Якщо ми не зупинимо агресора, та не захистимо Україну, таке буде в наших містах. І не кажіть, що вони не здатні зробити це з нами. Здатні. І в минулому багато робили масових жорстоких вбивств. Нам не можна програвати, адже це чекатиме і на нас. На сході триває війна, вона не закінчилась. У російських вбивць руки не по лікоть у крові, а до потилиці. І вони вже інакшими не будуть, марно від них очікувати людяності та співчуття. Захищайте Україну! Моліться за Сирію!», - написав головний муфтій України.

Фото і відеоматеріали з Аллепо, де уже розпочався геноцид мешканців міста, викладаються у «Твіттері» за хештегом #savealeppo. Але це не длся людей зі слабкою психікою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися