Назвали нових керівників Приватбанку
Україна

Назвали нових керівників Приватбанку

27 грудня 2016, 14:38
0
0
Сподобалось?
0

Призначений новий склад керівників націоналізованого Приватбанку. Прес-служба установи повідомляє, що в новому складі правління майже половину становлять чинні менеджери банку.

Першим заступником голови правління, який відповідатиме за розвиток системи обслуговування корпоративних клієнтів, малого бізнесу, розширення програми мікрокредитування підприємців КУБ та співпрацю із торговельними мережами, призначили Олега Сергеєва, який свого часу керував Західним регіональним управлінням Приватбанку та працював у керівництві інших українських банків.

Система управління ризиками банку буде під контролем Олександра Дубровіна. Керівником роздрібного бізнесу став Олексій Шабан, який працює в установі понад 20 років й очолював напрямок з обслуговування індивідуальних віп-клієнтів.

Членом правління банку та керівником "Центру електронного бізнесу" і напрямом у роботі з Big Data призначили Сергія Харитича, який працював у лабораторії інновацій Приватбанку з моменту її створення.

Членом правління банку, який відповідатиме за розвиток служби безпеки, юридичного напряму та служби фінмоніторингу, став Олексій Бережний, який "має великий досвід керівництва відповідними підрозділами".

Заступник голови правління Олександр Дрелінг відповідатиме за розвиток Back-office, інформаційних технологій та "Приватмаркету".

Керівником казначейства і куратором інвестиційного бізнесу в новому правлінні банку буде заступник голови Галина Пахачук. Головним бухгалтером банку призначили Валентину Ярмоленко, напрямом "Аудит" керуватиме В'ячеслав Ветлужських.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися