До лав ЗСУ закличуть офіцерів запасу, котрі ще ніколи не служили
Україна

До лав ЗСУ закличуть офіцерів запасу, котрі ще ніколи не служили

5 січня 2017, 12:18
1
-1
Сподобалось?
-1

В українській армії відчувається дефіцит офіцерських кадрів. І це при тому, що в Україні щорічно 9-10 тисяч випускників вишів, закінчивши навчання, отримують військові звання офіцерів запасу. У 2017 році Генштаб Збройних сил України зверне на них увагу. Зокрема, розглядається можливість призову офіцерів запасу на військову службу на 18 місяців.

Про це під час наради з керівним складом Збройних Сил наголосив начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко. До речі, для цього нововведення підготовлено усі необхідні законодавчі зміни. Старт призову офіцерів запасу має дати наказ міністра оборони. Під дію наказу потраплять ті, хто свого часу закінчили військові кафедри при вищих навчальних закладах та не проходили військової служби. Нині у Міноборони визначають із віковим цензом таких призовників. Поки що мова йде про людей віком до 45 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • НЭ БАНДЭРА
    НЭ БАНДЭРА

    Сегодня в Одесский военный госпиталь без сознания были доставлены двое молодых людей 19 и 21 года с отрубленной рукой у каждого. Судя по документам, пострадавшие являются жителями львовской и полтавской областей Украины — что они делали в Одессе сейчас выясняет полиция. На отрубленных руках имеются татуировки: «Слава Бандэре» и «Москаляку на гиляку» Вчера около 18 часов недалеко от Авдеевки РДГ армии ДНР были обнаружены 5-ть трупов нацгвардеейцев . Трое были заколоты вилами (орудие убийства находились в телах), а у двоих лопатами перебиты шейные позвонки — лопаты так же обнаружены рядом с телами...

    5 січня 2017, 20:45
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися