Повернуться гроші Януковича. А найважчим буде лютий
Україна

Повернуться гроші Януковича. А найважчим буде лютий

9 січня 2017, 18:28
0
0
Сподобалось?
0

Яким буде 2017 рік для України? Чи закінчиться нарешті війна? Чи отримаємо безвізовий режим з Євросоюзом? Чи покращиться економічна ситуація в країні? Ці та багато інших запитань цікавлять нині багатьох. Відповіді на них намагалися дати різні українські астрологи, нумерологи та інформаційні аналітики.

Грядуть жорсткі військові реформи?

Астролог Лія Адамчук свого часу точно передбачила дату кривавих подій на Майдані 18-20 лютого 2014-го. Що вона говорить про прийдешній рік?

– За східним календарем 2017 рік є роком Вогняного Півня, а Півень – це войовничий знак, відважний і хоробрий. Уже із цього можна припустити, що ще буде багато агресії. На жаль, він, як і два попередніх, видасться неспокійним і нестабільним. А ще у 2017-му всім нам доведеться багато працювати, щоб заробляти собі на життя, – подібно до того півника, який мусить добре гребти лапкою, щоб у дзьобі було зернятко. Цілком можливими впродовж року стануть різні перестановки та навіть жорсткі реформи, як-от військові – усе в ім’я порядку, – каже астролог.

Вона зауважує, що в цілому наступний рік добре підходить для будь-якої розумової та творчої діяльності. Але водночас це період техногенних та екологічних катастроф, стихійних лих. Особливо важко доведеться українцям у лютому. Виникатимуть міжнародні скандали, антиурядові виступи, демонстрації, сутички з владою, а також конфлікти на національному чи релігійному ґрунті. Найбільш неприємними та напруженими виявляться дні 4, 6, 15, 17, 19, 23-24 та 25-26 лютого. Перші з цих дат будуть пов’язані зі злочинною агресією, чужими територіями, можливими диверсіями та навіть зі спровокованими катаклізмами (найімовірніше, в зоні АТО). А після 19 лютого негативні сценарії розвиватимуться всередині території України. Каже, у лютому нам доведеться складати серйозні іспити за події минулого року. Як наслідок, буде багато злочинів і грошових проблем як для держави, так і для людей загалом.

Війна з Путіним продовжиться до 2020-го

– Ще одним іспитом для нас, пов’язаним із новим витком боротьби за владу, стане період з 17 листопада і до кінця місяця з найбільш напруженими днями 22-24 листопада, – передбачає провидиця.

Проте принесе рік Півня і позитив. Зокрема, у травні жінка пророкує сприятливі зміни в економіці та фінансових відносинах. Каже, що в цей час імовірні значні культурні, наукові й інтелектуальні досягнення, успішне впровадження сучасних технологій і технічних засобів.

Багатьох, особливо у прикордонні з ЄС, цікавить питання, чи отримаємо нарешті безвізовий режим з Євросоюзом. Провидиця особливо не втішає. Зазначає: для укладення угоди щодо отримання безвізового режиму найбільш сприятливий час настане в кінці січня 2017-го, точніше – 28-29 січня. Проте чи буде саме цей документ підписаний, стверджувати не береться. Лише зауважує, що це найсприятливіший час для міжнародних переговорів та підписання важливих паперів.

– Легше стане тільки у січні 2018 року, коли Сатурн, який до того 2,5 року був у Стрільці, перейде у свій астрологічний дім, знак Козерога, – насамкінець втішає Лія Адамчук.

Свого часу доброволець батальйону спецпризначення «Донбас» Микола Озарук із села Носів Підгаєцького району Тернопільщини, маючи знання з астрології та нумерології, спрогнозував і революцію Гідності, і бої на сході України. Він зауважив, що війна з Путіним продовжиться до 2020 року: до 2018-го будемо воювати в Україні, ще два роки битимемося за Крим. Врешті Росію чекатиме занепад: Сибір відійде до Китаю, Карелія – до Фінляндії, а Санкт-Петербург матиме особливий статус на зразок Сінгапура.

Референдуми в Росії розтягнуть її на частини

Щодо Криму свій прогноз зробила й інформаційний аналітик з Володимирця, що на Рівненщині, пані Галина:

– Півострів не буде ані українським, ані російським, він буде татарським.

Влада в Криму переходитиме з рук в руки, аж поки турки не встановлять там свої правила. Але врешті татари воюватимуть з турками. Щодо війни на Донбасі, то пані Галина в нашій газеті вже робила правдиві прогнози. Зокрема, вона завчасно передбачила перші Мінські домовленості. Ще влітку 2014-го, після того, як Україна понесла чимало тяжких втрат, жінка зауважила, що вже у вересні питання війни вирішуватиметься дипломатично, у гру увійдуть великі люди з великими грошима. А ще вона порадила Луцьку повирізати бур’яни зі своїх аеропортів і привести злітні смуги в порядок.

– Потім знадобиться, ще дякувати будете... – сказала вона.

І як у воду дивилася – невдовзі над Луцьком почали літати винищувачі…

За прогнозом провидиці, військові дії вийдуть на фінішну пряму у жовтні 2017-го. Тоді на території Росії має повстати Псков, Калінінград, Петербург, Тюмень, Кавказ. Мовляв, такими референдумами, як у Криму, рознесуть Російську Федерацію по князівствах. А заживе Україна спокійно з 2020-го року. Щось грандіозне нас чекатиме 11 вересня 2022-го. Щодо грошей президента-втікача Януковича, то вони таки мають повернутися в Україну. Правда, років через двадцять.

  Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися