Вартість проїзду в маршрутках Луцька можуть підняти до 4,5 гривні
Україна

Вартість проїзду в маршрутках Луцька можуть підняти до 4,5 гривні

20 січня 2017, 16:45
1
0
Сподобалось?
0

З лютого у Луцьку можуть запровадити нову вартість проїзду у громадському транспорті. Про це інформує Вголос. Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко відзначив, що зараз триває етап попереднього обговорення.

«Перевізники подали нам свої розрахунки вартості проїзду. Ми їх вивчаємо. Я не можу точно сказати, якою буде вартість проїзду у маршрутках Луцька. Це може бути як і 3,5, так і 4 і 4,5 гривень. Також ці розрахунки має вивчити антимонопольний комітет. Потім буде круглий стіл у міській раді навколо вартості проїзду. А вже після цього виконком прийматиме рішення. Орієнтовно це буде у лютому. Десь через місяць», – повідомив посадовець.

Також заступник міського голови Луцька розповів про те, що вартість проїзду у тролейбусах теж може вирости. Причина цього – зростання вартості електроенергії у 4 рази для підприємства електротранспорту. Сергій Григоренко не зміг точно спрогнозувати, наскільки виросте проїзд у тролейбусах, сказавши, що це питання теж вивчається.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Мешканець
    Мешканець

    То Григоренко - клоун. Працює, як бджілка, на свій карман. Вже він "покращив" проїзд для мешкаців вул. Дубнівської. Запустив до Підгаєць маршрут 251 і відмінив маршрут 30, який мав покращити перевезення для мешканців Дубнівської. Наперсточник у владі.

    21 січня 2017, 17:37
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися