Під час спроби штурму Авдіївської промзони українські військові провели успішний контрнаступ
Україна

Під час спроби штурму Авдіївської промзони українські військові провели успішний контрнаступ

30 січня 2017, 03:33
0
0
Сподобалось?
0

29 січня близько п’ятої години ранку в районі Авдіївської промзони проросійські бойовики розпочали інтенсивний обстріл зі стрілецької зброї та мінометів. З сьомої години противник розпочав штурмові дії для захоплення українських позицій. Бойовики здійснили спробу позбавити нашу армію контролю над Ясинуватською розв’язкою . 

За словами міністра оборони України Степана Полторака, ворог після артпідготовки перейшов до піхотної атаки двома групами по 25-30 осіб кожна. Одну з груп зупинили і відкинули, а на іншій ділянці наші військові перейшли у контрнаступ і зайняли стратегічно важливу позицію.

Бої відбувалися на ділянці відповідальності 72-ї білоцерківської окремої механізованої бригади. Їй протистояли бойовики з бандформування «Восток» зрадником України, колишнім командиром донецької «Альфи» Олександром Ходаковським. Супротивник поніс відчутні втрати. Загинув один із засновників «Востока» з позивним «Грек». Дуже вдало відпрацювала артилерія 72-ї ОМБр. На жаль, зазнали втрат й українські військові. За офіційними даними, протягом доби загинуло четверо наших воїнів, ще як мінімум п’ять отримали поранення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися