Надра Волині тепер належать краянам
Україна

Надра Волині тепер належать краянам

2 лютого 2017, 23:05
0
0
Сподобалось?
0

Йдеться про родовища бурштину, торфу та міді. Від видобування бурштину в області очікується надходження в бюджети  від 500 млн до мільярда доларів до кінця цього року. Про це голова облради Ігор Палиця  заявив під час свого звіту про перший рік діяльності обласної ради. Він привітав волинську громаду з цією подією та закликав опонентів "Волиньприродресурсу" змінити своє ставлення до діяльності цього підприємства.

Аналізуючи бюджетні видатки Ігор Палиця говорив про те, що потрібно ефективно використовувати  і оптимізувати витрати.

Він також повідомив, що  є напрцювання з китайцями щодо розробки родовищ міді.  Після налагодженого видобування безпечним для екології методом в  Ратнівському районі будуватимуться заводи з виробництва кабелів та інших товарів з міді.

"Другий етап -- отримаємо дозволи на видобування нафти і газу.  ПАТ "Украгазвидобування", яке не платить сьогодні жодної копійки в обласний бюджет, буде або працювати з нами, а хтось інший скористається нашою ліцензією. Але прибутки в області залишаться. Ніякий заакон, щоб чесно  працювати  підприємства не потрібен". -- висловив впевненість голова облради.

 Він також  наголошував на потребі зупинити банкрутство "Волиньоблагролісу", а також взяти під контроль видобування піску та глини. Є наміри  зариблювати волинські ставки. Тобто планів дуже багато.   Голова обласної ради закликав усі політичні сили сконсолідуватися навколо ідеї раціонального використання природних ресурсів Волині.

https://www.youtube.com/watch?v=zpnelIDNNU4

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися