На Дніпропетровщині поховали героїчну санінструктора, яка загинула рятуючи трьох поранених бійців
Україна

На Дніпропетровщині поховали героїчну санінструктора, яка загинула рятуючи трьох поранених бійців

6 лютого 2017, 12:30
1
0
Сподобалось?
0

2 лютого близько 12 години в районі Світлодарської дуги терористи почали обстрілювати передові позиції 54 бригади. Молодший сержант Наталія Хоружа кинулася допомагати трьом пораненим військовим, будучи при цьому під обстрілом. Коли рятувала вже третього і сіла в автомобіль медичної допомоги для його супроводження, терористи влучили в машину з ПТУРа. Причому стріляли саме в медиків. Поранений боєць отримав контузію, водія сильно зачепило, але він вижив. А жінка-санінструктор загинула на місці.

Вона не тримала на цій війні в руках автомат, а лише поєднувала на передовій роботу медичного працівника та психолога. Служити до Збройних Сил України жінка пішла влітку минулого року.

«Чого ти сюди прийшла?» — запитували тоді військові п’ятдесятчетвірки, дивлячись на тендітну Наталю. — «Як ти будеш хлопців витягувати?» Але вона їх заспокоювала: «Не переживайте!» Більше того, викликалася бути санінструктором роти. Люди, які служать, або служили в районі проведення антитерористичної операції знають, що це таке — важка і часто непосильна ноша для міцних чоловічих плечей, куди там жінці з вагою менше 50 кілограмів. Втім, перше враження часто оманливе. Вже протягом кількох тижнів служби молодший сержант Наталія Хоружа викликала в бувалих бійців захоплення. Адже вона ніколи не скаржилася, щодня була з солдатами під обстрілами та жила з ними. Кожен для неї був рідним, за кожним слідкувала, як за сином.

Поховали Наталію Хоружу вчора на Дніпропетровщині.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олег
    Олег

    Вічна пам'ять і земля пухом........

    7 лютого 2017, 14:31
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися