Ніж у спину від Ярослава Качинського
Україна

Ніж у спину від Ярослава Качинського

7 лютого 2017, 17:30
1
0
Сподобалось?
0

Схоже, Україна поступово втрачає одного з головних союзників на євроарені. У Польщі все більше розкручується інформаційний маховик ненависті до українців у зв’язку з подіями, пов’язаними з Волинською трагедією. На жаль, нинішнє керівництво сусідньої держави свідомо ллє олію у вогонь. Минулого та вже цього тижня шокував своїми заявами голова керівної партії Польщі «Право і справедливість» Ярослав Качинський. Зокрема, в інтерв’ю одному з польських видань він дозволив собі стверджувати, що українці «перевершили німців у жорстокості проти поляків».

«Ми не можемо впродовж років погоджуватися, щоб в Україні був культ людей, які вчинили геноцид щодо поляків. Коротко кажучи, це справа певного вибору України. Я чітко сказав пану президенту Порошенку, що з Бандерою вони в Європу не ввійдуть. Це річ для мене зрозуміла, ми і так виказали величезну терплячість, але всьому є межі», – зазначив Качинський.

Як би ми не старалися не помічати проблеми, вона є. Нинішня польська еліта при владі відкрито проявляє імперіалістичні замашки. Поведінка керівництва країни викликає реакцію й у суспільстві. За останні місяці почастішали випадки побиття українців у Польщі за етнічною ознакою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • добрий бандерівець
    добрий бандерівець

    А брат його, був дещо іншої думки. Тому росіяни його і вбили. А це собаче лайно боїться і готове лизати с... кацапчигам.

    21 квітня 2018, 10:58
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися