Інформаційні комікси навколо" смерті бойовика «Гіві»
Україна

Інформаційні комікси навколо" смерті бойовика «Гіві»

11 лютого 2017, 15:26
0
0
Сподобалось?
0

Справжня інформаційна клоунада нині триває навколо з’ясування обставин одіозного бойовика «ДНР» Михайла Товстих на прізвисько «Гіві». Поки що першість у цій справі за російським телеканалом «Росія 24». У сюжеті каналу на з повною серйозністю заявили що підрив «Гіві» замовили «двоє представників українського істеблішменту» Зоря і Шкіряк, розділивши таким чином радника міністра МВС України Зоряна Шкіряка навпіл. Аби картина подій була ясною та повною «міністр оборони «ДНР» Володимир Кононов у цьому ж сюжеті оголосив, що виконавцями підриву Толстих були причетні люди Яроша. Мовляв, про це розповів сам Ярош, передзвонивши до бойовиків.

https://www.youtube.com/watch?v=T7hCQmSSg8g

Натомість Російська «Новая газета» повідомила, що «Гіві» вбили бойовики з очолюваного ним же банд формування «Сомалі». До  редакції через соцмережу звернувся громадянин Росії Ігор Мильцев, який назвався бойовиком «Сомалі» із позивним «Француз». Він заявив, що підлеглі вбили ватажка бойовиків, щоб помститися за те, що він кинув їх під час бою під Авдіївкою наприкінці січня 2017 року, а потім ще й наказав вдарити по своїх позиціях з «Градів», оскільки думав що там уже українська армія.

За його словами, звинувачення так званої «влади ДНР» на адресу українських спецслужб смішні, оскільки співробітники СБУ не переходять за лінію розмежування.

Мильцев також заявив, що під час важких боїв під Авдіївкою Гіві відійшов від позицій батальйону і вистрілив собі в ногу.

«Він думав, що ніхто цього не помітить, але ми помітили. Далі його забрали чергові лікарі на госпіталь. Після цього, будучи вже в Донецьку, він віддав наказ накрити [наші] з позиції артилерії, незважаючи на те, що ми там були, [а] він думав, що нас вже немає в живих!», - стверджує «Француз».

Мильцев стверджує, що просто так залишити позиції під Авдіївкою Толстих не міг, тому і поранив себе.

Мильцев розповів, що після вбивства Арсенія Павлова, відомого як Моторола, ватажок «Сомалі» побоювався за своє життя, тому вивіз родину до Придністров'я та мав намір виїхати туди сам, але не встиг.

Пізніше на зв'язок з «Новою газетою» вийшов «справжній» Ігор Мильцев і повідомив, що його аккаунт у соцмережі зламали й використовують спецслужби України. Проте, коли видання попросило в «істинного» Мильцева інтерв’ю, той перервав усілякі контакти і зник.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися