Україна

У столиці фахівці будуть звіряти нарахування «Київенерго» з показниками лічильників

13 лютого 2017, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

Якщо виявлять розбіжності – обіцяють зробити перерахунок. Нарахування за опалення перевірить комунальна інспекція в Києві. З відповідним проханням до міської адміністрації звернулися жителі 213 столичних будинків. По крайней мере, по половині звернень призначені перевірки. Інспектори будуть звіряти нарахування за тепло показаннями лічильника. Якщо виявлять розбіжності – обіцяють зробити перерахунок.

 

 

"У нас 213 будинків звернулися в житлово-комунальну інспекцію, з них 112 будинків, в яких ми сумніваємося щодо правильності нарахування. Там треба по кожному будинку окремо з виїздом на місце, зі звіркою площі розбиратися", – розповів Петро Пантелєєв, заступник голови Київської міської державної адміністрації.

Нагадаємо, у січні жителі столиці отримали незвичні платіжки за комуналку від ГІОЦ, які багатьох збентежили і заплутали. У КМДА пояснюють: платіжка ознайомча, а оплачувати по ній можна лише деякі послуги.

У новій квитанції на одному аркуші перераховані для оплати всі компослуги, на які раніше приходили окремі "папірці": прибудинкова територія, холодне водопостачання і водовідведення, гаряче водопостачання, опалення, електроенергія і навіть газопостачання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися