У Луцькому навчально-реабілітаційному центрі відкрили сенсорну кімнату
Україна

У Луцькому навчально-реабілітаційному центрі відкрили сенсорну кімнату

13 лютого 2017, 14:32
0
0
Сподобалось?
0

9 лютого, у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі відбулося відкриття сенсорної кімнати. Спонсором облаштування приміщення є благодійний фонд Ігоря Палиці “Тільки разом”.

Сенсорна кімната – це потужний інструмент для розширення і розвитку світогляду, сенсорного і пізнавального розвитку, проведення психологічних консультацій. Обстановка сенсорної кімнати сприяє нормалізації психічного стану у здорових та хворих людей.

Участь у відкритті взяли секретар міської ради Юлія Вусенко, заступник начальника управління освіти Луцької міської ради Тетяна Силка, член виконавчого комітету міської ради Орест Маховський, депутати міської ради Алла Надточій, Тетяна Янчук, Борис Смаль, батьки учнів НРЦ, педагоги.

Секретар міської ради Юлія Вусенко висловила вдячність спонсорам за розуміння та підтримку цього навчального закладу.

У свою чергу, Орест Маховський відзначив, що приємно було долучитися до підтримки дітей з особливими потребами, подякував педагогам, батькам за співпрацю.

Директор навчально-реабілітаційного центру Леся Волинець вручила представникам Фонду Подяку від учнів, батьків та педагогів, зазначивши, що така підтримка є свідченням небайдужого ставлення та розуміння важливості виховання особливих дітей.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися