Семенченко спровокував сутички з поліцією у Києві
Україна

Семенченко спровокував сутички з поліцією у Києві

19 лютого 2017, 21:57
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Києві відбулося «віче» учасників та прихильників торгівельної блокади окупованих районів Донбасу. Очолив його нардеп від «Самопомочі» Семен Семенченко (Костянтин Грішин). Усі заходи відбувалися мирно, аж поки учасники акції на чолі з Семенченком не вирушили до Адміністрації Президента «ставити редут». Дорогою до АП їх зустрів кордон працівників патрульної поліції у захисній екіпіровці, який не пускав «блокувальників» далі. Мітингуючі почали кидати у поліцейських вибухові пакети та петарди. В результаті виникли сутички.

Начальник департаменту патрульної поліції Києва Юрій Зозуля заявив, що «мети когось кудись  не пустити немає, посилено заходи безпеки – багато людей, які невідомо з чим прийшли. Їм було запропоновано продемонструвати, що нічого забороненого вони не мають. Але люди свідомо хочуть провокацій, хочуть картинки, і її роблять».

Пізніше сутички між правоохоронцями та однодумцями Семена Семенченка відбулися на Майдані Незалежності. Внаслідок сутичок постраждали двоє поліцейських та близько десятка мітингуючих. 

Затримано кількох учасників акції у камуфляжі, у тому числі – керівника ОУН Миколу Коханівського, якого затримав начальник департаменту патрульної поліції Києва Юрій Зозуля. 

Учасники «блокадного» віче почали гуртуватися біля стели на Майдані Незалежності. Лунають заклики відбити затриманих. Мітингувальники використовують гасла з Майдану трирічної давнини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися