На Волині знімали історичний бойовик (відео)
Україна

На Волині знімали історичний бойовик (відео)

24 лютого 2017, 12:34
0
0
Сподобалось?
0

У мережі з'вився трейлер першого українського бойовика "Червоний", який частково знімали на Волині. Режисером картини, знятої за мотивами однойменнного роману Андрія Кокотюхи, є Заза Буадзе, - пише Gazeta.ua. 

Сюжет стрічки розповідає про двох українців- політв'язнів у радянському концтаборі, які одночасно воювали за різні ідеали. Тепер вони на каторзі: колишній командир УПА Данило Червоний і радянський льотчик Віктор Гуров. Червоний - із Західної України, Гуров - зі Східної. Чоловіки домовилися між собою протистояти репресіям начальника табору майора Абрамова. Зробили відчайдушну спробу вирватися на волю, піднявши повстання в таборі.

"У Росії щорічно виходить по кілька фільмів, які показують Сталіна і сприяють його культу. Український фільм "Червоний" покаже сталінську епоху так, щоб розвінчати цей диявольський міф про щасливе життя за диктатури цього кривавого тирана. Фільм варто подивитися всім, чий мозок досі покритий червоною пліснявою радянського світогляду", - каже кінокритик Антон Філатов.

Над сценарієм до фільму працював Андрій Кокотюха. Зйомки проходили в Кривому Розі, Одесі та на Волині. Головну роль у картині виконує львівський актор Микола Береза, відомий за фільмом "Брати. Остання сповідь". Усього в роботі над стрічкою залучили близько 40 акторів. Бюджет становить 20 мільйонів гривень. Половину коштів йому забезпечує Держкіно.

https://www.youtube.com/watch?v=0fP3uJz4xKU

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися