Україна понад усе
Україна

Україна понад усе

2 березня 2017, 18:38
0
0
Сподобалось?
0

Прочитавши в газеті звернення до Президента Порошенка, я не змогла не відгукнутися. Пан редактор ще толерантно написав це звернення. Я ж проста людина, тому можу писати і говорити, що думаю.

Так, ми обрали Президентом олігарха. І в цьому наша біда. Але ж іще більша біда в тому, що не було з кого обирати. Популісти і брехуни. І це також правда.

Так, Порошенко приходив на Майдан, та й не тільки він. Але чи справді вони підтримували ідеї Майдану? Скоріше вболівали за свої статки. Маєтки, заводи, фабрики, перекриє їм доступ до джерела збагачення. Де ще вони зможуть так нахабно і безкарно красти. Тому прибігли на Майдан, щоб цю масу людей направити в «правильне» русло.

А подивіться на оточення Президента. Чому ні одного зі своїх друзів не посадив за ґрати? Не трьох, як він казав, а хоч одного. Він знає за що, і вони знають за що. А виходить навпаки: друзям усе, ворогам – закон.

Чому, щоб призначити Генерального прокурора, треба змінити закон?

Чому сина свого, так як і Янукович, пристроїв у парламент депутатом? Навіть Сталін у часи війни відправив своїх синів на фронт. Якби сини наших можновладців були на передовій, то, може, все склалося би по-іншому.

Чому торгуємо з агресором, чому в нас російські банки процвітають?

І ще багато чому, чому, чому… Безліч чому, на які потрібні відповіді. Я перестала слухати виступи Порошенка. Це пафосні та картинні виступи.

Так, ми проголосували за Порошенка. Але ж ми вірили в те, що після того, що сталося на Майдані, після тих смертей, після тої крові, вже ніхто не посміє брехати і красти. Але, на жаль, нас знову «кинули». Порошенко прийшов до влади на крові й не виправдав наших очікувань.

Я не знаю, що буде далі з нашою країною, з нами. Але хотілось би, щоб нарешті президентом цієї багатостраждальної країни стала людина, для якої інтереси України були понад усе.

Тамара МИКОЛАЙЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися