Ворог нарощує кількість нападів — за минулу добу є загиблий та багато поранених
Україна

Ворог нарощує кількість нападів — за минулу добу є загиблий та багато поранених

3 березня 2017, 11:29
0
0
Сподобалось?
0

За минулу добу на Донбасі загинув один український воїн, п’ятнадцять військових поранено, семеро травмовано. Зафіксовано ворожих 116 обстрілів.

За даними штабу АТО, на Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 «Град» були обстріляні позиції ЗСУ в районі Водяного. Танк бив у районі Гнутового, а з мінометів обстріляли Красногорівку, Ноотроїцьке, Водяне та знову ж Гнутове. З гранатометів та стрілецької зброї – Широкине, Старогнатівку, Лебединське, Мар’їнку, Талаківку. По Широкиному, Лебединському, та Мар’їнці працював снайпер. По Новогригорівці та Гнутовому стріляла БМП противника. 
На Луганському напрямку під обстріли зі 152 міліметрової артилерії потрапили Новозванівка та Лисичанськ. З мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Новоолександрівку, Новотошківське Новозванівку, Катеринівку, Кримське та Малинове. 
На Донецькому напрямку 120 та 82 міліметрові міномети та танки вели вогонь по Авдіївці, Новолуганському, Зайцевому, Пісках та шахті Бутівка. З гранатометів стріляли по Опитному, Пісках та Кам’янці, з БМП по Луганському, а зі стрілецької зброї по Майорську та Невельському. По Кам’янці, Новотроїцькому та Новгородському вогонь вів снайпер, а зенітні установки по Троїцькому та Авдіївці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися