У Луганську на допиті вбили «замкомандира» «народної міліції «ЛНР» — за замах на Плотницького
Україна

У Луганську на допиті вбили «замкомандира» «народної міліції «ЛНР» — за замах на Плотницького

3 березня 2017, 18:08
0
0
Сподобалось?
0

«Прокуратура «ЛНР» приховує факт загибелі місцевого «польового командира», який підозрюється в замаху на життя ватажка терористів Ігоря Плотницького.

Про це пише «Українська правда» з посиланням на російські ЗМІ.

«Правоохоронці» закінчують слідство у справі про переворот у «республіці». Одним з обвинувачених у ньому значиться колишній «заступник голови луганської народної міліції» Віталій Кисельов на прізвисько «Комуніст».

Однак, як вдалося дізнатися «Газете.Ru», він був убитий під час допиту, а слідчі видали за нього його брата, коли записували спеціальний ролик після слідчих дій з фігурантом цієї справи. У ньому заявляють, що Кисельов живий, і всі його права як ув’язненого «забезпечуються належним чином».

«Насправді «Комуніст» був убитий відразу після першого допиту. Коли з ним розмовляли, то, скажімо так, перестаралися. І тому він помер. Кисельова намагалися врятувати, але не змогли. А в кадрі знаходиться брат колишнього польового командира Сергій, який працює водієм в адміністрації Плотницького», – розповіло «високопоставлене» джерело у «силових структурах «ЛНР».

«Кисельова немає в живих, саме з цієї причини на відео від 26 вересня (2016 року – ред.) його брат нічого не говорить, оскільки його голос сильно відрізняється від голосу «Комуніста», – додало джерело.

А вже наприкінці січня 2017 року «правоохоронці» «ЛНР» поширили повідомлення, що Кисельову пред'явлено обвинувачення в остаточній редакції і, мовляв, він «підозрюється в пособництві замаху на дії, спрямовані на насильницьке захоплення влади».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися