Парасюк на камери матюкав і бив поліцейських на Донеччині
Україна

Парасюк на камери матюкав і бив поліцейських на Донеччині

15 березня 2017, 03:59
0
0
Сподобалось?
0

Колотнеча навколо товарної блокади і спроби багатьох сил заробити собі вагу на цій темі набирають обертів. Цієї ночі стався черговий скандал за участю народного депутата Володимира Парасюка.

Так близько 19:00 блокпост поліції перед Слов’янськом прибула колона з Харкова у складі 13 автомобілів. Очолював її народний депутат Парасюк. Понад три десятки людей в автівках прямували у зону АТО для підтримки учасників торгівельної блокади окупованих територій Донбасу.

За даними поліції, люди відмовилися проходити стандартну перевірку, через що і виник конфлікт. Фактично ж поліція хотіла перевірити подорожніх на предмет наявності зброї. Як відомо, володіння мисливською зброє на законних підставах не дає її власнику вільно переміщуватися з нею будь-де і будь-коли. Володимир Парасюк у притаманній йому формі взявся вирішувати проблему. Переважно його дії зводилися до тикання в обличчя поліцейським депутатського посвідчення та нанесенні ударів правоохоронцям в обличчя, що підкріплювалося постійними погрозами. Зрештою колона таки рушила далі. За повідомленням із команди Парасюка, нардеп потрапив до лікарні після сутички з поліцією.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=gv88m_LmPRc

Поблизу Краматорська колона знову була зупинена зупинена й нардеп Володимир Парасюк був у ній. Цього разу конфлікт зайшов ще далі. Поліцейські відкрили попереджувальний вогонь з автоматів, у відповідь на спробу прорватися.

Як зазначають у поліції Донеччини, зараз на місці інциденту працює слідчо-оперативна група.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися