Порошенко ввів санкції проти російських банків
Україна

Порошенко ввів санкції проти російських банків

16 березня 2017, 17:16
0
0
Сподобалось?
0

Президент Петро Порошенко  увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України про застосування санкцій щодо 5 російських банків: ПАТ «Сбербанк», ПАТ «ВіЕс Банк», ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк», ПАТ «ВТБ БАНК», ПАТ «БМ БАНК». Обмеження діятимуть протягом року й стосуватимуться заборони на виведення капіталів за межі України.

Міністерство закордонних справ України має поінформувати компетентні органи Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки та інших держав про запровадження санкцій і порушити перед ними питання про застосування аналогічних обмежувальних заходів до відповідних юридичних осіб.

Контроль за виконанням рішення покладається на Секретаря РНБО Олександра Турчинова. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Тим часом «Сбербанк» тимчасово заблокував видаткові операції по кредитних картах для фізичних осіб.

Про це йдеться в офіційній заяві фіну станови.

«При наявності заборгованості по Вашій карті, кредитний ліміт встановлений на рівні поточної заборгованості. Погашення заборгованості здійснюється в стандартному режимі», – йдеться в повідомленні.

На даний момент кредитні карти доступні для поповнення, а про розблокування операцій по картах обіцяють поінформувати додатково.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися