Світильники майструє з «морського» скла
Україна

Світильники майструє з «морського» скла

27 квітня 2017, 18:56
0
0
Сподобалось?
0

Одеситка має незвичайну колекцію світильників. Вона майструє їх власноруч із… розбитого скла. Різнобарвні осколки шукає на міських пляжах. Усі вони – омиті морськими хвилями.

Захоплення створювати ексклюзивні речі з підручних матеріалів з’явилось у жінки випадково. Вона побачила в одній з крамниць перстень, оздоблений різнобарвними скельцями. Подумалося, що сама зможе змайструвати не гірший. Тому й відправилася на пошуки скла. Звичайні биті пляшки під таке мистецтво не годяться, бо їх треба було би полірувати, аби заокруглити гострі краї. Тож пані Катерина подалася на пляж. Там море прибиває до берега сотні скляних уламків найрізноманітніших кольорів. І саме їх вирішила використовувати. Перший перстень вийшов дуже гарний. Пізніше майстриня загорілася бажанням створити щось цікавіше. Викладала «морською» мозаїкою картини на стінах, але вони виглядали досить тьмяно. Так і з’явилася ідея їх «підсвітити» – й вийшли оригінальні плафони для світильників.

Жінка часто прогулюється пляжами в пошуках матеріалу для творчості. З кожної мандрівки несе додому кілька кілограмів «скарбу». Каже, найцікавіші ті осколки, що пролежали у воді мінімум півроку. Кожен шматочок вона обклеює фольгою, а тоді припаює оловом. Виходить неповторна краса. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися